DTOX-spa

Herbal4YOU                                            Ring i dag 60 64 95 47

v/Kostvejleder  og zoneterapeut  Aase Jensen

Bioenergiser D-tox SpaBillederne viser en forbedret cirkulation i underbenene (den røde farve viser forbedringen)

De infrarøde billeder viser tydeligt et øget blodomløb. Billedet til venstre viser før behandling.

Billedet til højre viser efter 15 minutter med BioEnergiser D-toxbehandling.
Start : lyst som vand        Efter 15 min.                        Efter 30 min.


Ny revolutionerende metode til at skabe balance og udrensning af affaldsstoffer fra kroppen. Afgiftning med D-tox Spa systemet starter en proces, der genskaber kroppens bio-energi.


Behandlingen foregår ved at man sætter begge fødder i et spa-kar med varmt vand tilsat lidt salt. Der placerer en sonde i karet, som sender en strøm af positive og negative ioner ud, samt et bioenergetisk felt som strømmer igennem kroppen og fæstner sig ved modsat ladede ioner. Derved vil Bioenergisere behandlingen afbalanceret og harmonisere kroppen og cellerne ved at sende signaler op igennem lymfesystemet og stimulere dette til at starte en afgiftning og renselsesproces. En


Bioenergiser behandling kan hjælpe dig med at få balance i kroppens funktioner og vil medføre et øget velvære. Bioenergiser - er en patenteret teknik, udviklet af den verdenskendte forsker D. Roberto Ciaff fra England,- hvor behandlingen også benyttes på sygehuse.


BioEnergiser D-tox er det eneste apparat på markedet som bruger og har rettigheder til den patenterede Quaver Teknologi. Q-Science ejer rettighederne til denne banebrydende teknologi. Ved brug af denne teknologi har dette apparat en helt unik effekt, fordi det automatisk søger kroppens egen frekvens og indstiller sig på denne under behandlingen.


Apparatet opfylder også alle krav som stilles til medicinsk udstyr og indeholder alle nødvendige godkendelser og certificeringer som kræves. Der er dokumenteret virkning ved flere forskellige slags lidelser.


Der er bl.a. opnået gode resultater ved:


 • Hævelser/ødemer
 • Dårlig blodcirkulation
 • Kronisk Træthed
 • Hovedpine/migræne
 • Tungmetal forgiftning
 • Smertelindrende
 • Muskelspændinger
 • Fibromyalgi
 • Hudproblemer/eksem
 • Allergi
 • Psoriasis
 • AD/HD


Det anbefales at tage en serie behandlinger, 8-10 gange, gerne med 2 dages mellemrum, for at opnå en hurtig og mærkbar effekt..- Derefter vil det være godt at vedligeholde udrensningen ca. 1 x om måneden. Det kan evt. suppleres med en afspændende massage eller zoneterapi, som virker fornyende både fysisk og mentalt. Dette giver oftest en følelse af velvære.


Ring for behandling:


Kostvejleder og zoneterapeut

Aase Jensen

7100 Vejle

Tlf: 75859547

www.helsegruppen.dk

www.herbal4you.dk


Behandlingen varer 30 minutter PRIS: kr.250,-

10 behandlinger á 30 minutter PRIS: kr.2000,-


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Der tages forbehold for tryk- og tastefejl, prisændringer/-stigninger eller forkert prissætning samt udgåede varer.

Tekst, design m.v. som findes på vores webshop tilhører helsegruppen, samt handelspartnere til os. Dele af websitet må ikke sælges, videregives, kopieres eller lign, med mindre andet er aftalt med os.