Klient resultater

Herbal4YOU                                            Ring i dag 60 64 95 47

v/Kostvejleder  og zoneterapeut  Aase Jensen

Klient resultater:


     Lotte:

 1. Candida svamp
 2. Vægtproblemer
 3. Træt
 4. Ondt i alle led


Hvad er Candida?

"Det spørgsmål stillede jeg til kostvejleder Aase Jensen, der efter ½ times konsultation konstaterede at jeg havde Candida Svamp i meget svær grad. Jeg havde aldrig hørt om Candida Svamp, og hvis jeg havde, så var det ikke noget jeg havde hæftet mig ved."


"I som kender mig, ved at jeg er overvægtig - hvad I sikkert ikke ved er, hvor meget det har gået mig på, men jeg har aldrig kunnet gennemføre  en slankekur. Hver dag tænkte jeg, i dag -- i dag kan jeg. Startede dagen fornuftigt, til frokost gik det også nogenlunde, men når jeg nåede midt eftermidag, var det slut. Da var jeg så drænet for sukker og energi, at jeg begyndte at spise, og her blev det ikke noget fornuftigt  der røg ned, men sukker og kulhydrater.. Nu var denne dag også blevet til endnu en dårlig oplevelse.

Sidst i november 2002 havde jeg det så dårligt med mig selv, at jeg tænkte at dette her må høre op. Ja, jeg fik  faktisk selvmords tanker; var hos lægen mange, mange gange.

Jeg troede, jeg havde fået gigt; var ved at blive blind; havde ondt i ryggen (gik som dronning Ingrid); mit levertal var langt over det tilladte; udflåd i stor stil; kløe over hele kroppen. Ja, jeg kunne bare ikke overskue situationen. 

Jeg blev nu henvist til Kostvejleder Aase Jensen, der bor i Vejle."


"Som fortalt i indledningen, tog det Aase ca. ½ time at konstatere, at jeg havde Candida svamp, og at den har overtaget magten i min krop.

At den begyndte at vokse skyldes, at jeg p.g.a. bylder har fået penicillin igen og igen, usund kost med al for mange kulhydrater og sukker, hvilket er noget svampen elsker.

Aase gav mig en lang forklaring om, hvorfor Candida har haft så gode vækstbetingelser hos mig. Aase anbefalede mig at smide mit dårligste måltid ud. Vi fandt frem til, at det var morgenmaden, at starte dagen med masser af kulhydrater var ikke det bedste.

Jeg skulle i stedet for starte med vitamin/mineral/protein- shake; og jeg fik forklaret hvorfor det var en god ide.

Sammen med denne shake fik jeg en SVAMPE-kur, som bestod af Aloe-Vera, stikpiller, dråber, ekstra vitaminer og mineraler.

Jeg fik en diæt, hvor gær, kartofler, hvide ris, peberfrugter, sukker, pasta, gær, hvidt mel, mælk o.l. skulle undlades.

Ja. det måtte jo have en chance, hvis jeg skulle overleve denne onde cirkel, jeg befandt mig i."


"Efter den første uge havde jeg det mærkbart bedre, og da jeg efter 14 dage havde tabt mig 6 kg, ja så fik jeg blod på tanden.

Julen kom jeg over med et tab på 4 kg, og i skrivende stund den 5 april har jeg tabt 25 kg. Det er det letteste jeg nogensinde har oplevet.... samtidig med, at jeg ikke har haft ondt i ryggen; ingen smerter i led; mit syn er nu normalt igen og efter scanning på hospitalet, har jeg fået besked på, at min lever bare har det fint.

Jeg besøgte Aase første gang den 2. december- jeg glemmer aldrig den dato - den var starten på et nyt liv for mig!" c

- Lotte, 43 år, Vejle.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lene, 54 år, Vejle

Jeg startede hos kostvejleder og zoneterapeut, Aase Jensen, Hartmannsvej, Vejle d. 27.10.2008

Jeg blev opereret for diskusprolaps i 2004. Efter 10 uger og under en fysioterapi-behandling, gav det pludselig et ordentlig smæld i ryggen og stærke smerter indtraf. Smertestillende medicin samt et morfin-produkt blev nu hverdagskost.


I april 2008 fik jeg en ny operation, hvor min ryg blev gjort stiv i 3 lændehvirvler. Jeg blev nu smertefri for første gang i 4 år - det var en stor lettelse.  Dog fik jeg efter følgende en dårlig fungerende tarm og måtte flere gange om ugen bruge afføringsmidler.

Vægten steg uden egentlig årsag. Jeg følte mig mere og mere ophobet og i november fik jeg bihulebetændelse, og fik derfor penicillin kur.


Jeg startede hos Aase, og ved 1. konsultation skulle jeg udrense med urtemedicin, både for penicillinen og Candida Svamp, som jeg havde døjet meget med i mange år.

Den egentlige behandling var D-Tox Spa udrensning og Ion-behandling. 4 dage efter denne behandling samt det daglige indtag af urtemedicin, sprang der nærmest en byld ud af H. øre(uden smerter) samt anden udrensning fra slimhinder satte også ind.

Efter 4. behandling med D-Tox og zoneterapi, kunne jeg konstatere at: smerter i skuldre og arm -koncentrationsbesvær – oppustethed og træthed var forsvundet.


Ud fra tarmen kom der 8-9 spoleorm (ca. 15-30 cm lange) af 2 gange. Ligeledes grønligt slimet afføring og en underlig fugleægs størrelse hvid klump.

Min energi er nu vendt tilbage – Det er som at blive født på ny. Jeg sover nu hele natten igennem (det har jeg ikke kunnet de sidste 7 år). Oven i alt dette har jeg på 1½ måned tabt 5,2 kg – hvoraf 3,1 kg. var ren fedt.


Lene Nielsen, Vejle


NB: Aase Jensen,(tidligere apoteksassistent) udtaler: Jeg er glad for at have behandlet Lene, da hun har været meget opmærksom på hele hændelses forløber. Det er jo et fantastisk resultat, specielt når vi ved, hvor skadeligt det er for kroppen og specielt for lever og immunsystem, der ikke har kunnet formå at sætte tilstrækkeligt med antistoffer ind mod disse ondartede orme og Candida Svamp.


Vi bliver alle udsat for et sandt bombardement af forurening, kemikalier, farvestoffet og andre skadelige stoffer. Det gør det svært at tabe sig, eller at opnå et godt immunsystem, eller at få energi nok, til at overkomme alle de daglige gøremål.


D-Tox er en naturlig måde at udrense kroppen på.

Man må i Danmark ikke lave sammenligninger eller love lignende resultater. Men måske har vi alle blot brug for et indre brusebad eller udrensning.

Wellness-konsulent og zoneterapeut,  Aase Jensen, Vejle

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kosttilskud / Zoneterapi til ASTMA Børn.


"Jeg skriver Vores historie i Håbet om, at det kan hjælpe andre forældre, der er trætte af, at have syge børn…

Jeg er selv mor til 2 drenge. Niclas på 5 år og Tobias på 23 mdr. Begge med astma.

Tobias på 23 mdr, har i hans første leveår været syg i en uendelighed.

•Store vejrtræknings problemer.

•Slem hoste

•Mellemøre betændelse

•Øjenbetændelse


Det ene afløste det andet. Så snart vi stoppede med den ene penicillin- kur, kunne vi begynde på den næste. Kort efter fødslen fik han svær og pippende vejrtrækning. Allerede 5 uger gammel blev vi sendt på Kolding sygehus (børneafdelingen). Man troede han havde lungebetændelse, men det var ”kun” en slags bronkitis… efterfulgt af vejrtrækningsproblemer, mellemørebetændelse, høj feber og øjenbetændelse.


Tobias var kun 10 mdr. da astma´en for alvor brød ud. Da begyndte de daglige indtagninger af medicin – Bricanyl og Spirocort. I håbet om det kunne hjælpe ham. Men da han blev 1 år, eskalerede det hele. I lange perioder fik vi ikke meget søvn. Tobias havde smerter, høj feber og græd. Når han sov, var det siddende hos os. Han mistede sine kræfter og doseringen på medicinen blev løbende sat op, til sidst fik han:                                                                                                                                                                   2 gange bricanyl + 2 gange spirocort 5-6 gange om dagen (22 spray) + penicillin 3 gange dagligt. Vi anede ikke, hvad vi skulle stille op.

Det var oftest værst om aftenen / natten, hvor Temperaturen steg. Vi havde derfor gentagende gange fat i vagtlægen (vi var utrygge) men deres besked var: giv ham noget panodil ved siden af medicinen. Vi prøvede endda 2 gange, og han begyndte at blive blålig om munden.


Vi havde ikke noget valg… Tobias havde det dårligt og trives ikke, det blev til mange sygedage, og diskuteren, os forældre imellem. Hvem af os der skulle være hjemme næste dag og næste dag, eller skulle vi spørge hans bedstforældre. Andre gange afleverede vi ham i vuggestuen velvidende at han ikke var rask. Så hver gang telefonen ringede på jobbet, gik tankerne på, om det nu var fra vuggestuen, og om at vi skulle hente ham igen. Nu skulle vi prøve et eller andet….

Det var mine forældre (som også passede Tobias meget) der bekræftede mig i, at det var rent galt, og der skulle gøres noget. Jeg ringede til astma -allergi forbundets rådgivningslinie, og blev gjort opmærksom på, at der fandtes flere eksempler på, at zoneterapi kunne hjælpe. Vi fik modet og kontaktede zoneterapeut / Kostvejleder Aase Jensen fra Vinding i Vejle.


Tobias fik den første behandling D. 12 december 2003, hvor han også starter med at få kosttilskud. Allerede efter få behandlinger var der store fremskridt.

•Han begyndte at sove om natten.

•Feberen var væk.

•Hosten ophørte.

•Vejrtrækningen blev mere normal.

•Og bedst af alt, han trivedes igen.


I Januar 2004, er han helt nede på 2 gange af hans medicin (spirocort) om dagen, mens vi stadig vedligeholder med zoneterapien 1 gang om ugen, samt en shake af vitamintilkud hver morgen.       (  – medicineringen VILLE zoneterapeuten ikke blande sig i. Det var udelukkende vores eget valg.)

Men allerede i februar 2004 dropper vi helt ud af medicinen, og trapper længere og længere ned med zoneterapien. 

Vi skal herefter til en almindelig 2 års´ Børneundersøgelse i april 2004, ved vores egen læge. Han lytter på Tobias og det lyder jo´ vældig godt.  Jeg fortæller om vores succes oplevelse, han bliver nærmest sur på os, og vil have Tobias undersøgt i Kolding om hans lungekapacitet nu også var i orden.. NEJ, vi skal ingen steder, jeg var ikke et sekund i tvivl om, at det var det rigtige vi havde gjort. Han havde det nemlig godt og hans energi niveau var helt i top.

Status i dag marts 2007. Nu er Tobias næsten 5 år, og er i mellemtiden blevet storbror. Han starter stadig dagen med en shake (vitamintilskud) og er fuldstændig rask, vi mærker intet til astma´en mere, og han er fuldt ud på højde med hans jævnaldrende kammerater."

Nicole Palm Buhl, Vejle

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Brev til læge

"Kære Lone (sygehuslæge)


Jeg skriver til dig for at fortælle om vores søn Victor Borgquist (7 år). Ham har du stiftet bekendtskab med sidste år, hvor han var indlagt på Kolding Sygehus i 4 uger. For at opfriske hukommelsen, vil jeg lige kort skrive om hans skavanker:


 • Kolikagtige mavesmerter
 • Talrige opkastninger
 • Jernmangel
 • Næseblod flere gange om ugen
 • Mislyd ved hjertet
 • Utallige virusser og forkølelser
 • Astma
 • Eksem
 • Han kunne periodisk ikke holde på sin afføring
 • Betændelse i tissemanden et par gange om ugen
 • Daglig stoppet næse
 • Absolut ingen appetit
 • Ekstrem træthed
 • Ingen livsglæde


Vi har i de forløbne år været på Horsens sygehus, Vejle, Randers, Kolding, Skejby og Odense Universitetshospital. Vi har været hos egen læge, vagtlæger, biopat og zoneterapeut. Vi har brugt oceaner af penge på både ordinær og alternativ medicin, kosttilskud osv. Alle disse dygtige og kompetente mennesker til trods, er vi aldrig kommet et skridt videre vedr. Vores søns åbenlyse mistrivsel.


Som årene gik og en egentlig diagnose udeblev, ja så blev opmærksomheden naturligt nok ofte rettet mod os og vores evner som forældre. Var Victors fysiske mistrivsel et udtryk for massive psykiske problemer? Vi kan ikke fortænke nogle i at stille spørgsmålstegn ved dette. Vi har dog ALDRIG selv troet på det, men det gjorde forbandet ondt alligevel.


Victors sygdomsforløb har betydet en omlægning af hele familiens liv. Vi har ikke kunnet føre et normalt arbejdsliv. Vi har måttet takke nej til et utal af arrangementer. Vi har ikke været på ferie mens vi har haft ham. Hver dag har været en kamp for overlevelse og en evig angst for, hvad morgendagen ville bringe. Vi har på skift måttet søge tilflugt i køkkenet og holde os for ørerne, fordi hans mavesmerter og hans råb om hjælp var ved at drive os til vanvid.


Vi har ofte været grædefærdige over alle hans fysiske lidelser. Sidste sommer startede han i skole og nu kunne vi pludselig se, at han også begyndte at lide voldsomt under det psykisk. Det var meget ydmygende for ham, at han til tider ikke kunne holde på sin afføring. Det alene medførte nogle pjækdage. Hans fysiske formåen, eller mangel på samme, gik også pludseligt op for ham selv. Han kunne ikke følge de andre børns akvitetsniveau. Vi har selvfølgelig forklaret lærere og forældre at han var undskyldt i sin adfærd, men hvordan fortæller man fyldestgørende om en ”sygdom” som ingen fagfolk har kunnet diagnosticere.


Omkring sidste år ved denne tid, var hans tilstand så dårlig, og hans krop så udmagret og afkræftet, at vi holdte os vågne om natten for at se, om han blev ved med at trække vejret, eller om hans lille krop gav op. Disse nætter gav også tid til eftertanke, for hvad var det for et liv for ham. Hvis han skulle fortsætte på denne måde, hvor var livskvaliteten så henne.


Vi vil ikke lægge skjul på, at vi stort set havde opgivet over for det offentlige sundhedssystem. Ingen havde åbenbart tid, lyst eller evner til at fordybe sig lidt i ham.  5 min. Stuegang med Victors problemer og så ellers en ny læge dagen efter osv. Det var ligesom formålsløst. Vor 4 ugers lange ophold på jeres sygehus gjorde desværre ikke frustrationen bedre. Du skriver i journalen, at du overgiver sagen til anden side, fordi kontakten til os har udviklet sig uheldigt. Til trods for dette var du, i vore øjne, den eneste som tog problemet alvorligt og som gav sig tid til at snakke tingene igennem med os. Derfor er det også dig vi skriver til nu.


Victor kom dog så nogenlunde til hægterne igen, og han havde en tålelig sommer sidste år, men som sædvanligt begyndte hans problemer igen, denne gang i starten af november. Tegnene var tydelige for os. En tiltagende bleghed og træthed. Han kunne ikke styre sin afføring osv. Det endte som sædvanligt med en grim mavetur.


Vi ved af erfaring, at når Victor starter op med sygdom ved denne årstid, så venter der en forfærdelig vinter forude. Vi havde i nogle måneder givet ham nogle dråber som biopaten havde anbefalet, men en eller anden grund kunne vi i oktober ikke få disse dråber mere. 

Vi var ikke helt overbevidste om effekten af disse dråber, men vi havde jo ligesom ikke rigtig noget alternativ, så vi prøvede at ringe rundt tit forskellige alternative behandlere for at tjekke om nogle skulle have dem på lager. I den forbindelse havnede vi hos en tidligere apoteksassistent. nu zoneterapeut / kostvejleder i Vejle, Aase Jensen. Hun blev ved med at påstå at hun havde et fortilfælde, en dreng magen til Victor, som nu var helt rask. Med megen overtalelse, lod vi os overtale til en konsultation hos hende.


Hun gav ham en gang zoneterapi, (det havde vi prøvet så mange gange før uden nævneværdig resultat) og så gav hun os en bøtte pulver, vitamin – mineral – protein - SHAKE, til 359 kr.  Ifølge hende skulle vi give Victor dette pulver 2 gange om dagen. For at sige det mildt, så var SKEPSISEN MEGET STOR på vej hjem i bilen 659 kr. fattigere, med en bøtte pulver i favnen.


Nu havde vi jo investeret i skidtet, så vi gav det til Victor som hun havde foreskrevet og så skete der noget. Allerede dagen efter, var han mere livlig og på anden-dagen tændte der sig 2 Iys i Victors øjne og de har været tændt siden. Han har IKKE haft mavesmerter siden, han har fået sin appetit tilbage, han har ikke haft problemer med sin afføring siden, astmamedicinen er smidt ud, ingen næseblod, ingen eksem, ingen stoppet næse, ingen betændelse i tissemanden siden. Han har faktisk overhovedet ikke været syg siden. Det bedste af det hele er at vi har fået vores lille livsglade dreng tilbage. Du GODESTE hvor har vi savnet ham.

Han har cirka taget 4 kilo på og ser nu sund og rask ud. Vi kan tude af Iykke når han kommer ud til gryderne og spørger, hvad vi skal have at spise for nu er han sulten. Det har vi ALDRIG prøvet. Han kan nu følge med kammeraterne og leger dagligt med nogle efter skoletid. Han er også begyndt at gå til gymnastik og han nyder det. Sengetiden er blevet rykket fra kl. 18.00 til kl. 20.00 for nu er han kun naturlig træt. Vi har altid lovet ham at komme ud at rejse, når han fik det bedre, så nu er ferien til Sydfrankrig bestilt og han GLÆDER sig.


Dette var næsten for fantastisk, så vi besluttede at undersøge dette fænomen nærmere. Jeg, hans mor, sagde ja tak tit en hel søndags foredrag om PRODUKTET på Munkebjerg hotel. Jeg ved ikke, hvad jeg havde forestillet mig, men i hvertfald ikke 300 mennesker, som aIle havde deres lille succeshistorie om produktet. De var blevet hjulpet med : overvægt, gigt, astma, eksem, allergier, maveproblemer osv. Der var læger, økonomaer, studerende, husmødre, kort sagt alle forskellige samfundsgrupper.


Dette øgede faktisk vores skepsis. Hvis dette kosttilskud er så godt, hvorfor er det så ikke mere almindeligt kendt blandt læger og almindelige mennesker. Vi besluttede at afprøve midlet på os selv. Det har vi nu gjort i ca. 6 måneder og vi har begge tabt os og fået mere energi. (Karens tab: 15 kg.  og Henriks tab 30 kg)

VI FATTER DET IKKE. Vi har endnu ikke fundet noget dårligt at sige om det. Vi har spurgt zoneterapeuten, hvorfor Victor blev så syg når nu hans lillebror spiste nøjagtigt lige så lidt og var lige så kræsen som han. Lillebror tog bare ikke skade af det. Hendes teori er, at Victor måske ikke har været i stand til at danne et enkelt lille enzym lige så godt som andre, mere skulle der ikke tit, ifølge hende.


Denne historie er ikke skrevet i bitterhed over manglende Iægebistand eller som bedrevidende menig. Vort håb er at du vil se på dette med åbne øjne og måske tilkendegive din mening uden fordomme. Victors resultater med dettet pulver er indiskutable, det er tydeligt for os og for alle som står os nær. Dette kosttilskud har reddet vores lille familie, måske kunne det redde et andet barn eller voksen fra at skulle igennem det helvede som vi har været i.

Det er dig og dine kollegaer, der møder alle disse syge mennesker, derfor er det nærliggende at I får kendskab til det. Tanken om at et simpelt proteintilskud kan forvandle selv de værste "skrantebørn" til velfungerende børn er da næsten for fantastisk. Vort beskedne håb er, at I har dette med i jeres overvejelser, når I møder børn eller voksne som Victor.


Vi vedlægger varedeklarationen, hvis du mangler yderligere oplysninger så skaffer vi dem gerne. Vi vil meget gerne have din lægelige vurdering af dette produkt.


Mange Iykkelige hilsner

Karen D. Jensen og familie

Horsens"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gerts historie


"Inden start med VÆGTTABSUDFORDRINGEN, var jeg træt – faldt ofte i søvn kl. 20.30 – og havde dårlig koncentration.


 • Mine bihuler var som oftest stoppede.
 • Mit blod indeholdt for meget fedt, hvilket ifølge min læge var ødelæggende for min krop.
 • Jeg var svært overvægtig, og havde derfor fået en henvisning til livsstilscentreret i Brædstrup.
 • Jeg var så heldig at jeg traf Kostvejleder Aase Jensen, Vejle, 3 uger inden jeg skulle til Brædstrup.
 • Jeg blev straks sat i gang med en Candida kur, samt anden udrensning og tillige med fik jeg målt mine personlige tal: BMI, fedtprocent, proteinbehov og min vitaminmangel.
 • Jeg gik straks i gang med at leve efter hendes anbefalinger, som også betød at jeg skulle spise 2-3 proteinshakes daglig.


I løbet af 2 uger var mine blodprøver helt normale ifølge egen læge. Det var en stor lettelse.

 • Jeg havde nu tabt mig 6 kilo, så nemt som aldrig før. Min koncentration var meget bedre.
 • Jeg begyndte at læse og kunne koncentrere mig om bøger.
 • Min sengetid blev rykket til 22.00—23.00.
 • Mine bihuler føltes også meget bedre uden alt det pus der tidligere havde været der.
 • Jeg nåede at tabe ca. 10 kilo inden mit ophold.
 • Under mit 3 ugers ophold tabte jeg yderligere 2 kilo.


På livsstilscenteret gjorde jeg  opmærksom på,  at de kostvejledninger vi fik på livsstilscenteret var alt for mangelfulde m.h.t. proteinerne, men der blev jeg ikke hørt. Ifølge mine tidligere udregninger hos Aase Jensen så fik jeg på opholdet KUN ca. 10% af den protein som hun havde udregnet. Det betyder at muskler, knogler og organer får alt for lidt ”mad”, så forbrændingen bliver alt for langsom. Når jeg så skal til at spise ”normalt” igen, --og forbrændingen er lav, så tager man på. Det er derfor disse ”Jo – Jo” kure fortsætter i det uendelige.


Jeg skal tabe endnu flere kilo så jeg fortsætter med VÆGTTABSUDFORDRINGEN, og er meget glad for at kombinere dette med mine andre kostplaner.

Min kone har ligeledes fulgt Aase Jensens plan, og tabte på 1. Måned: 6 kilo.


Med venlig hilsen:

Gert, 45 år, Vejle"


NB: I Danmark er der lov for at kosttilskud ikke kan postuleres at helbrede nogen sygdom, med ved at give kroppen hvad den mangler—kan den selv rette op på mange ubalancer.


Vægtresultaterne er der heller ikke garanti for, da de der vejer meget, taber sig hurtigt.

Mænd der har flere muskler end kvinder taber sig ligeledes hurtigst.

Indflydelse på vægten har ligeledes kroppens syre/ base balance.

Andre får bedre resultater med at spise efter deres blodtype

Ligeledes er vand og motion en meget vigtig del af et vægttab.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Der tages forbehold for tryk- og tastefejl, prisændringer/-stigninger eller forkert prissætning samt udgåede varer.

Tekst, design m.v. som findes på vores webshop tilhører helsegruppen, samt handelspartnere til os. Dele af websitet må ikke sælges, videregives, kopieres eller lign, med mindre andet er aftalt med os.