Wellness- / Luksus-massage

Herbal4YOU                                            Ring i dag 60 64 95 47

v/Kostvejleder  og zoneterapeut  Aase Jensen

Wellness- og Luksusbehandling


Denne skønne luksus behandling er ren velvære for sjælen.


Behandlingen består af olie - massage af hele kroppen i varmt koldpresset olivenolie med lavendel – lemongræs –geranium/ økologisk olie.


Evt. brug af Ion – apparat på ryg/lænd/ben, som øger blodgennemstrømningen til musklerne. Varm-luft giver afslapning indre ro. Imens masseres ben, ryg og fødder.


Arme, skulder, ryg og lænd masseres grundigt igennem så de dybe spændinger løsnes. Nakkemusklerne løsnes af blid massage ved kraniekanten.


Ansigtsbehandlingen er et super lækkert most til en træt hud, der har været i sol, blæst, fugt, PC- skærme osv.

Jeg anvender produkter uden parabener og sulfater. Produkterne er med platebaserede ingredienser. Cremerne indeholder ligeledes hel del forskellige urter og vitaminer.


Behandlingen starter med en god afrensning, derpå en lækker dybderensende peeling. Slut af med at få lukket porerne og efterfølgende en skøn løftende dagcreme og øjencreme.


Ben, fødder, mave og arme masseres roligt igennem, også med brug æterisk olie.


Som afslutning kan nydes en fantastisk hovedbundsmassage.


Behandlingen er utrolig afslappende og kroppens celler får fornyet energi.


Behandlingen varer 1½ time PRIS: kr.600,-Klik her for mere information om cremerne...


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Der tages forbehold for tryk- og tastefejl, prisændringer/-stigninger eller forkert prissætning samt udgåede varer.

Tekst, design m.v. som findes på vores webshop tilhører helsegruppen, samt handelspartnere til os. Dele af websitet må ikke sælges, videregives, kopieres eller lign, med mindre andet er aftalt med os.