Candida

Herbal4YOU                                            Ring i dag 60 64 95 47

v/Kostvejleder  og zoneterapeut  Aase Jensen

Candida - KUR


Hvad er Candida?

En af de svampe, der forekommer naturligt i vores tarmsystem, uden at give nogen symptomer er Candida Albicans. Det er en hvid, encellet gærsvamp, der bl.a. holdes i skak af de sunde tarmbakterier så længe immunforsvaret fungerer optimalt.


Flere faktorer (f.eks. antibiotika, sukker og hvid mel) kan medvirke til, en mere aggressiv form, der ikke længere har tilstrækkeligt konkurrence. Den begynder at danne mycelier (lange tråde), der kan sprede sig til hele kroppen. Svampen begynder at overtage styringen af dens behov--til dens menneskelige vært, som får lyst til netop de ting, svampen trives ved: sukker, øl, slik, hvidt mel, chokolade mm.


Når svampen svulmer op i tyktarmen, spreder den sig via kim ud i blodbanen, hvorefter giftstoffer fra tarmen kan komme ind i blodkredsløbet med forgiftninger og allergireaktioner til følge. I denne aggressive form er candida svampen en snylter, som lever af tarmindholdet og udskiller alkohol og kultveilte (luft i maven). Den slår sig ned de steder i kroppen, hvor der er varmt og fugtigt, -- bl.a. slimhinder og hvor de hvide blodlegemer ikke har så let adgang.

Det er meget uheldigt at de nyttige tarmbakterier bliver udkonkurreret, da disse er med til optagelse af visse vitaminer.


Så snart en person har fået en antibiotikakur, er der stor sandsynlighed for, at en af ovenstående symptomer optræder, og det sker ofte 6-8 uger efter.


Dette skyldes, at patienten ikke får at vide, at kroppen skulle have tilført de gavnlige mælkesyrebakterier under og efter antibiotikakuren.


Symptomer på Candida i udbrud

Mange gener kan skyldes Candida-svamp. Har du flere af følgende symptomer, er det muligt, at du har Candida, (listen er ikke total):


Fordøjelsessystemet:

Oppustethed, mavekrampe, diarré, forstoppelse,

manglende evne til at tabe sig, insulinresistens, mavekatar.

 

Nervesystemet:

Kronisk træthed, angst, humørsvingninger, hukommelsestab (dårlig hukommelse), "tåget" fornemmelse, depression og kronisk søvnløshed. Hos børn: Hyperaktivitet, autisme, vredesudbrud, "kort lunte" og kort koncentrations- spændvidde.

 

Huden:

Udslæt, hvide pletter i pigmenteringen, skæl, fedtede hårskæls-plamager, eksem, psoriasis, stærk sveddannelse uden fysisk  anstrengelse, acne og neglesvamp.

 

Mund, hals og næse:

Hvide belægninger, dårlig ånde, sårbar hud som kan medføre blæredannelser, blødninger og blister. Irritationer i hals - kan udløse hoste. Løbende næse, svien og kløe.

 

Luftveje:

Tilstedeværelsen skaber allergireaktioner i bronkier og lunger. Slimdannelse, hoste og astma. Lungebetændelse.

 

Kønsdelene og urinvejene:

Hos kvinder: Milde til svære PMS-symptomer, herunder depression, humørsvingninger, væskeophobninger, menstruationssmerter, gentagne infektioner i skede og blære, hyppig vandladnings trang, svien ved vandladning, manglende sexlyst, grådanfald uden påviselig grund, kløe og hvidligt udflåd (skedekatar), kløe ved endetarmsåbningen, ufrivillig barnløshed.

Hos mænd: Kronisk kløe ved endetarmsåbningen, gentagne prostatainfektioner, impotens, udslæt på kønsorganer og inderlår.

 

Hormonsystemet:

Dårligt fungerende skjoldbruskkirtel, "udbrændte" binyrer, dårligt fungerende bugspytkirtel. Depression/nedtrykthed. Disse problemer kan være årsag til ekstrem udmattelse, svage og ømme muskler, lav kropstemperatur, sovende eller død fornemmelse i fingre, fødder og tæer, ekstrem trang til sukker og kulhydrater og insulinresistens.

 

Immunforsvaret:

Svampen svækker immunforsvaret og vor organisme. Gentagne og hyppige infektioner, specielt i øret, næsen, halsen og åndedrætsorganerne, samt kønsdelene. Her kan bl.a. nævnes lungebetændelse. Kræft. Kløe i øjne, muskel- og led smerter med hævelser og gigt-symptomer. Diskusprolaps.   


Super effektiv vejledning til Candida - kur 

ALOE-VERA JUCE :  Gerne 4-5 gange daglig udenfor måltid:(ca.½ time før mad og mindst 3 timer efter mad) (30 ml juice  i  ½ glas vand )


Samtidig de første 10 – 15 aftner:

EXMYKHEL og/eller MUCOKEHL-stikpiller  til endetarmen ( 1 hver aften )


Derpå de næste 10 aftner (kvinder) :

SYMBIOFLOR-kapsler i skeden ( 1 hver aften )

 

Fortsæt med: ALOEVERA-JUCE   i mindst 3 måneder, dog kun 2- 3 gange daglig de sidste 2 måneder.  Derpå efter behov.


NB: efter KUREN bør man tage SYMBIOFLOR  eller andre tarm-FLORA - tabletter til at opbygge de gode tarmbakterier, da det er disse , der holder svampen og de dårlige bakterier nede. 


Ved yderligere problemer, behandles samtidig;

Ved øjen-problemer: MUCOKHEL- øjendråber

Ved øre-problemer: MUCOKHEL - øjendråber

Ved mundhule-problemer: Kreutermundvand ( 15 dr. i lidt vand )

Ved neglesvamp: kreuterdråber  el. ATAMON ( vat under negl med dråberne)

Ved fodsvamp: kreuterdr. el.ATAMON  ( fodbad 2 x ugentlig )


HUSK, at tage gode organiske/ naturlige vitamintabletter, da disse er meget lette at optage, og samtidig giver energi.


Sæt forbruget ned af: Sukker - brød - mel - mælk - ost - gær - (frugt) (kartofler)

Sæt forbruget op af: Grøntsager - naturris - fisk - lyst kød - vegetabilske proteiner.


NB: da vi er forskellige og har forskellige behov, er det nødvendigt at ringe til mig for at få sammensat den rette KUR!Kostvejleder / zoneterapeut

Aase Jensen, Hartmannsvej 7,

Tlf. 75859547

7100 Vejle


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Der tages forbehold for tryk- og tastefejl, prisændringer/-stigninger eller forkert prissætning samt udgåede varer.

Tekst, design m.v. som findes på vores webshop tilhører helsegruppen, samt handelspartnere til os. Dele af websitet må ikke sælges, videregives, kopieres eller lign, med mindre andet er aftalt med os.